18 Januari 2024

19.00u -
23.00u

Filmavond & Nieuwjaarsdrink

't Gildenhuis , Kerkstraat 82, 1790 Affligem

Groen Affligem nodigt uit 

Word persoonlijk verwelkomd door onze covoorzitter Nadia Naji, geniet samen met ons van de prachtige docu: "A life on our planet" en sluit de avond af met een drink op het boeiende jaar 2024.

Programma

19:00 uur

Deuren open

19:30 uur

Verwelkoming door Nadia Naji 

Covoorzitter Nadia Naji komt op 18 januari naar Affligem, ze verwelkomt jullie op onze filmavond en nieuwjaarsdrink en werpt een Groene blik op 2024.

19:45 uur

Documentaire: “A life on our planet”

Op zijn 94e bracht Sir David Attenborough misschien wel zijn belangrijkste film uit. We kijken samen de film David Attenborough: A Life On Our Planet.

Deze film is een persoonlijk verhaal van Attenborough over hoe het ervoor staat met de natuur op onze planeet. Tijdens zijn leven bezocht Attenborough elk continent en legde hij de natuur in al zijn variëteit en pracht vast. Nu kijkt hij voor het eerst terug op de beslissende momenten in zijn leven als bioloog.

Hij vertelt over zijn leven en de evolutionaire geschiedenis van het leven op aarde, betreurt het verlies van natuur en biedt een toekomstvisie.

Voorproefje: https://youtu.be/64R2MYUt394?si=m3MURJf9-HAQ6RfN

21:30 uur

Nieuwjaarsdrink

Groen Affligem trakteert, het eerste glas op het nieuwe jaar nemen wij voor onze rekening. Nadien kan je bijvullen aan democratische prijzen.