11 November 2022

19.00u -
23.00u

Duty of care

't Gildenhuis , Kerkstraat 82, 1790 Affligem

Ik doe mee!

Bekijk samen de nieuwste documentaire van Nic Balthazar. Aansluitend voorzien we tijd en ruimte om even na te praten bij een natje en een droogje. Wij trakteren het eerste drankje.

We voorzien een nestelplekje voor al wie graag een kussen, zitzak en/of dekentje meebrengt. Zo kan je gezellig samen genieten van de film en het gezelschap. Uiteraard voorzien we ook de nodige stoelen om te genieten van de voorstelling.

Terwijl overal ter wereld aan de alarmbel wordt getrokken door klimaatactivisten en -experts gaan vervuilende multinationals en nalatende overheden verder hun gang. Tot een Nederlandse advocaat wereldgeschiedenis schrijft met de wet als wapen. Dit spannende courtroom drama volgt Roger Cox in zijn strijd tegen Shell en andere grote spelers. Hij baande de weg voor een nieuw soort klimaatactivisme. Een hoopvol en inspirerend verhaal dat toont hoe één mens werkelijk een verschil kan maken.

<p">De opbrengst van de avond schenken we aan het project van Nic Balthazar.

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.